1 year ago - Translate

Ik ben 62 jaar en gepensioneerd. Voor mijn pensioen werkte ik bij een afdeling van hoogovens, in de metaalbewerkingsindustrie. In het begin was ik gewoon een eenvoudige werknemer maar daarna kreeg ik een andere functie en werd ik veiligheidsingenieur. Als u weet wat het werk van een werknemer van hoogovens inhoudt, begrijpt u dat het heel iets anders is dan dat van een metaalbewerker. Ze verhitten staal in convertoren en alles wat ze moeten doen, is zitten en op hendels en knoppen drukken. Wij deden alles nog op de ouderwetse manier. Als het nodig was, gebruikten we een schop en soms zelfs een koevoet. Het was ongelooflijk heet in de buurt van de oven en er was geen mogelijkheid om aan de constante droogte te ontsnappen. Ik ruïneerde daar mijn knieën en mijn onderrug.

http://axdsz.pro/?target=-7EBN....QCgQAAAPvAgNQMQAFAQE

John Waller: How former 'slogger' managed to get rid of osteochondrosis in a month